Pastagrateng med kjøttdeig og paprika

Enkelt
30 min.
Pastagrateng er en lettvint og smakfull middagsrett med mange muligheter. Du kan enten følge oppskriften, fylle den med restene fra gårsdagens middag, eller bytte ut kjøttdeig med både skinke, kylling eller mer grønnsaker.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Varm opp ovnen til 200 grader.

  2. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Sil av vannet når den er ferdig kokt.

  3. Kutt løk og paprika i små biter. Finhakk hvitløken.

  4. Varm opp en stekepanne med Flytende Melange på middels varme og ha i løk, paprika og kjøttdeig. Stek i cirka 5 minutter, til kjøttdeigen er gjennomstekt. Ha i den ferdigkokte pastaen.

  5. Rør inn hvitløken med creme fraiche og tomatpure. Bland det sammen med kjøttdeig- og pastablandingen.

  6. Pensle en middelsstor ildfast form med Flytende Melange og ha i kjøttdeig- og pastablandingen. Dryss over revet ost.

  7. Stek pastagratengen på midterste rille i ovnen i cirka 15 minutter, til osten er gyllen.

Antall porsjoner:

  • 250 gram pasta
  • 1 stk løk
  • 1 stk paprika
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss Flytende Melange
  • 400 gram kjøttdeig
  • 4 ss creme fraiche
  • 4 ss tomatpure
  • 2 ss Flytende Melange (til pensling av form)
  • 100 gram revet ost

Produkter i oppskriften

Flytende Melange

Comments

Lignende oppskrifter

Pølsegrateng med rotgrønnsaker

Enkelt
60 min.

Meksikansk gryte

Enkelt
30 min.

Indisk kyllingsuppe

Enkelt
30 min.