Pølsegrateng er familiefavoritten det er vanskelig å gå lei av. Her har vi fylt pølsegratengen med makaroni, røkte kjøttpølser og høstens rotgrønnsaker, noe som gjør den ekstra smakfull. Vil du sette en ekstra spiss på pølsegratengen kan du bruke oster med mye smak, som parmesan eller vellagret ost.

Kommentarer

  • Hanne

    takk for inspirasjon. brukte gulrot, brokoli og aspargesbønner for det var det vi hadde. alle ble mette og fornøyde!

    • Cecilie

      Hei Hanne! Godt å høre at du fant din egen vri på denne gratengen. Høres nydelig ut, takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • Inghild

    Helt nydelig 😊

    • cecilie

      Hei Ingvild! Så hyggelig å høre at gratengen falt i smak! Dette er en klassiker det er vanskelig å gå lei av. Lykke til hvis du lager den igjen! 🙂

  • Trine

    Denne er helt nydelig. Har lagd den noen ganger nå.

    • Anne Cathrine

      Hei Trine! Så hyggelig tilbakemelding. Ønsker deg en fin helg 🙂

  • Bjørg. Sanner

    Dette skal jeg prøve. Høres deilig ut

    • sorsig

      Så hyggelig å høre, Bjørg! Håper den faller/falt i smak 🙂

  • Sølvi

    Joda kan anbefales 🍽👏

    • Karina

      Så hyggelig, Sølvi 🙂 God helg!