Rocky road-brownies

Enkelt
60 min.
Denne brownien er imponerende lekker, og veldig lett å lage. Den er inspirert av rocky road-sjokoladen med pekannøtter, sjokolade og marshmallows, og er en slags hybrid mellom rocky road og s’mores. Den saftige brownien får følge av knasende nøtter og er toppet med marshmallows. Ved å bruke browniemiks fra pose, er røren laget i en fei og du har brownien raskt klar.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

 1. Varm opp stekeovnen til 175 grader.

 2. Lag brownierøre etter anvisning på pakken. Bruk Flytende Melange til røren – da slipper du å smelte smøret.

 3. Grovhakk pekannøttene og sjokoladen. Ha nøtter og sjokolade i brownierøren.

 4. Pensle en rund kakeform på 24 centimeter med Flytende Melange og dekk bunnen med bakepapir. Fordel brownierøren jevnt i formen.

 5. Stek kaken i rundt 20-25 minutter eller etter anvisning på pakken. Ta kaken ut 5 minutter før den er ferdig. Før en kniv langs kanten, slik at det blir lettere å ta ut kaken etter at den er stekt.

 6. Plasser marshmallowsene tett i tett på toppen av kaken. Du kan trykke dem litt ned slik at de fester seg.

 7. Sett på stekeovnens grillfunksjon og sett inn browniesen på midterste rille. Følg med mens marshmallowsene brunes, tiden kan variere fra stekeovn til stekeovn, men det tar cirka 3-5 minutter til de er gylne og har smeltet.

 8. Avkjøl kaken i formen. Bruk en kniv for å løsne marshmallowsene forsiktig fra formen og plasser rocky road-brownien på et kakefat.

 9. Tips! Skal du lage brownie i langpanne? 225 gram pekannøtter og 225 gram sjokolade til røren, og 325 gram marshmallows til toppingen . Brownie i langpanne stekes i 25-30 minutter.

Antall porsjoner:

 • 1 pose brownie-miks
 • Flytende Melange (til røren)
 • 150 gram pekannøtter
 • 150 gram sjokolade
 • 250 gram marshmallows
 • 2 ss Flytende Melange (til pensling)

Kommentarer

Lignende oppskrifter