
Amerikanske mayonnaise biscuits
Det høres kanskje ut som søte kjeks, men amerikanske biscuits minner egentlig mest om engelske scones og er tradisjonell mat i Sørstatene. Det er luftige og saftige bakverk som passer både som tilbehør til middagen eller som et rundstykke med pålegg på. I mayonnaise biscuits erstatter majones egg og olje i oppskriften, som gir et ekstra saftig resultat og en enklere fremgangsmetode. Oppskriften gir cirka 8 biscuits.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Varm opp ovnen til 200 grader.
-
Bland sammen hvetemel, bakepulver og salt i en bolle.
-
Bland inn majones og kefir og rør rundt med en tresleiv til ingrediensene kommer sammen som en deig.
-
Kjevle ut deigen på kjøkkenbenken til den er cirka 2 cm tykk. Bruk en kopp eller en kakeutstikker til å forme runde biscuits. Legg biscuitsene på et bakepapir.
-
Kjevle ut deigen som er igjen rundt og stikk ut flere sirkler til du ikke har deig igjen.
-
Stek biscuitsene på midterste rille i ovnen i 25 minutter.
Antall porsjoner:
- 5 dl siktet hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 0.5 ts salt
- 1 dl Mills Ekte Majones
- 2 dl kefir
Produkter i oppskriften

Kommentarer