
Druesalat med eple
Enkel
			15 min
		Druesalat er et frisk og godt tilbehør til julematen, og er helt perfekt på koldtbordet. Prøv gjerne denne druesalaten til helstekt kalkun på nyttårsaften også.
Ingredienser
8 porsjon
					
				
				500 gram blå druer
			
			
		
				2 stk grønne epler
			
			
		
				1 stk vårløk
			
			
		
				165 gram Mills Ekte Majones
			
			
		
				3 dl kremfløte
			
			
		
				0.5 stk sitron, saften
			
			
		
				0.5 ts salt
			
			
		
				0.5 ts pepper
			
			
		Produkter i oppskriften
						Mills Ekte Majones
						
				
							Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
 Les mer
						
					Slik gjør du
1. Skyll druene, eplene og vårløken godt. Del druene i to på langs. Skjær eplene i små terninger, og kutt vårløken i tynne skiver.
2. Ha kremfløte i en bolle og pisk til luftig krem. Vend forsiktig inn Mills Ekte Majones og ha i sitronsaft.
3. Ha druene og purren i salatbolle og hell over dressingen. Rør om så alt blir godt blandet. Smak til med salt og pepper.
4. Pynt med ekstra druer og epleskiver på toppen.




Kommentarer