Druesalat med eple

Enkelt
15 min.
Druesalat er et frisk og godt tilbehør til julematen, og er helt perfekt på koldtbordet. Prøv gjerne denne druesalaten til helstekt kalkun på nyttårsaften også.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Skyll druene, eplene og vårløken godt. Del druene i to på langs. Skjær eplene i små terninger, og kutt vårløken i tynne skiver.

  2. Ha kremfløte i en bolle og pisk til luftig krem. Vend forsiktig inn Mills Ekte Majones og ha i sitronsaft.

  3. Ha druene og purren i salatbolle og hell over dressingen. Rør om så alt blir godt blandet. Smak til med salt og pepper.

  4. Pynt med ekstra druer og epleskiver på toppen.

Antall porsjoner:

  • 500 gram blå druer
  • 2 stk grønne epler
  • 1 stk vårløk
  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 3 dl kremfløte
  • 0.5 stk sitron, saften
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Kommentarer

Lignende oppskrifter