Druesalat med purre

Enkelt
15 min.
En enkel og frisk druesalat med purre er kjempegodt tilbehør til salt og røkt mat, som for eksempel spekemat og røkelaks. Den passer også godt som et alternativ til waldorfsalat servert til kalkun eller kylling. Druesalaten røres sammen på minutter og kan gjerne lages dagen før den skal serveres. Oppbevar den da i en tett skål i kjøleskapet.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Rør sammen Mills Ekte Majones, rømme og sukker i en skål. Smak til dressingen med sitronsaft.

  2. Skyll druene og purren godt. Del druene i to. Del purren på langs og skjær deretter i tynne strimler. For en mildere smak, bruk kun det grønne på purren.

  3. Ha druene og purren i salatbolle og hell over dressingen. Rør om så alt blir godt blandet. Pynt med ekstra druer og finsnittet purre på toppen.

Antall porsjoner:

  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 300 gram seterrømme eller crème fraîche
  • 1.5 ss sukker
  • 2 ts sitronsaft
  • 500 gram blå druer
  • 1 stk purre (ca. 350 gram)

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Kommentarer

  • Bruker
    Elfrid Pedersen

    Hei. Bruker noen eplebiter i salaten også, det smaker friskt og godt.

    • Mills
      Anne Cathrine,

      Hei Elfrid! Ja, epler høres godt ut i denne, takk for tipset, og lykke til! God påske til deg! 😊

Se flere kommentarer Se flere kommentarer

Lignende oppskrifter