Den deilige kombinasjonen av salte peanøtter, søt karamell og fyldig sjokolade er nok grunnen til at snickerskake er blitt en stor favoritt. I denne raw food-varianten får du også det, men du slipper å bake kaken. Raw food er nemlig mat som ikke er varmebehandlet over 42 grader. I dag finnes det også egne raw food kafeer i Norge. Men du trenger ikke dra på kafe for å spise raw snickerskake, følger du denne oppskriften kan du lage den på ditt eget kjøkken!

Ingredienser

1 porsjon

Bunn:

3 dl havremel
4 ss lønnesirup
2.5 ss kokoskrem (24 % fett)

Karamellfyll:

12 stk store, ferske dadler
2.5 ss kokoskrem (24 % fett)
80 gram salte peanøtter

Sjokoladetrekk:

200 gram mørk sjokolade (vegansk)
4 ss Delfia

Produkter i oppskriften

Plantego' Peanøttsmør
Plantego' Peanøttsmør
Plantego’ Peanøttsmør er et chunky, økologisk peanøttsmør laget av bare peanøtter og havsalt. Kje… Les mer

Kommentarer