
Fylte grove rundstykker
Slik gjør du
-
Ha sammalt hvetemel, siktet hvetemel og tørrgjær i en bakebolle.
-
Smelt Soft Flora Steke & Bake i mikrobølgeovnen eller i en liten kjele.
-
Tilsett vann, egg og smeltet Soft Flora Steke & Bake i bakebollen.
-
Ha i salt, og bland til du har en samlet deig.
-
Ha deigen over på benken og elt til du har en fast deig, cirka 10 minutter.
-
La deigen heve under et fuktig kjøkkenhåndkle på et lunt sted til deigen har doblet i størrelse, cirka 1 time.
-
Del opp deigen i 15 emner og rull emnene til rundstykker. Trykk rundstykkene flate med håndflaten og bruk fingrene for å lage en liten grop i midten.
-
Del de røkte kjøttpølsene i små biter på 0.5 x 0.5 centimeter.
-
Pensle pizzasaus over de flate rundstykkene og fordel kjøttpølser og revet ost i gropene.
-
Lukk fyllet inn i rundstykkene ved å brette ytterkantene inn mot midten, og rull dem med hendene til du har runde rundstykker.
-
Legg rundstykkene på et bakepapirkledd stekebrett.
-
Legg over et kjøkkenhåndkle og etterhev i 30 minutter.
-
Sett stekeovnen til 220 grader og la ovnen bli varm mens rundstykkene etterhever.
-
Pisk egget sammen i en liten skål.
-
Pensle rundstykkene med egg og stek på midterste rille i cirka 20 minutter, til rundstykkene er gjennomstekt.
-
Du kan sjekke om rundstykkene er ferdigstekt ved å banke lett på undersiden. De er gjennomstekte dersom du hører en hul lyd.
Antall porsjoner:
- Rundstykker:
- 300 gram sammalt hvetemel, finmalt
- 100 gram siktet hvetemel
- 1 pose tørrgjær
- 2 ss Soft Flora Steke og Bake
- 3 dl vann
- 1 stk egg
- 1 ts salt
- Fyll:
- 2 stk røkte kjøttpølser
- 100 gram pizzasaus
- 100 gram revet ost
Produkter i oppskriften

Kommentarer