Disse søte mandelkjeksene er laget utelukkende av mandelmel og er derfor naturlig glutenfrie. Perfekt når det er allergier å ta hensyn til. De glutenfrie kjeksene kan lages med andre former som stjerner eller dyr, og kan også fylles med andre syltetøytyper om du ønsker det.

Kommentarer

  • Kine

    Skal deigen ligge i kjøleskap før den kjevles ut? Synes den ble litt løs

    • Cecilie,

      Hei Kine! Ja, det kan være lurt å legge deigen ca. 30 minutter i kjøleskap før du kjevler den ut. Glutenfri deig kan bli litt løs, og avkjøling gjør den fastere og enklere å jobbe med. Lykke til 🙂

  • Camilla

    Hei. Betyr stikk ut hjerter at det skal bli et hull tvers gjennom kjeksen?
    Mvh Camilla

    • Cecilie

      Hei Camilla! Ja, det stemmer. Lykke til med bakingen 🙂

  • Anne Kristengård

    Kunne godt ha tatt dere bryet med å si om det er varmluft eller over undervarme. Måtte prøve meg frem, men det ble til slutt. Veldig gode kjeks, vi hadde de til Royal vanilje og karamell is, veldig godt, så takk for enkel og lettvint oppskrift

    • Cecilie

      Hei Anne! Så hyggelig å høre at kjeksene ble vellykkede og falt i smak. Du kan alltid ta utgangspunkt i at det er over- og undervarme når ikke annet er oppgitt i våre oppskrifter. Lykke til med bakingen i høst! 🙂