Raske yoghurtbrød

Enkelt
35 min.
Yoghurtbrød er superraske å lage, og de passer perfekt i matboksen. De krever hverken elting eller heving, så om en drøy halvtime kan du ha 10 rykende ferske og saftige yoghurtbrød klare på frokostbordet.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Varm opp ovnen til 225 grader.

  2. Bland sammen sammalt hvetemel, siktet hvetemel, bakepulver og salt i en bakebolle.

  3. Smelt Soft Flora Steke og Bake i en liten kjele eller i en skål i mikrobølgeovnen, og bland med yoghurten.

  4. Rør de våte ingrediensene inn med de tørre, og bland godt sammen til du har en fin og fast deig.

  5. Legg bakepapir på et stekebrett.

  6. Del opp deigen i 10 like store emner. Rull emnene til boller og kjevle dem flate til de er cirka 1 centimeter tykke.

  7. Legg de kjevlede emnene på stekebrettet, og stek yoghurtbrødene på midterste rille i ovnen i 8 minutter.

  8. Avkjøl yoghurtbrødene på en rist i fem minutter før du nyter dem med Soft Flora og godt pålegg.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Soft Flora Steke og Bake

Kommentarer

  • Bruker
    Marte Lise F Veland

    Kan de fryses?

    • Mills
      Anne Cathrine,

      Ja, det kan de! La brødene tine forsiktig i kjøleskapet eller varm kjapt opp i brødristeren dersom du har dårlig tid.

  • Bruker
    Lotte Nystad

    Så spennende oppskrift! Må prøves med er det mulig å evt lage deigen kvelden før å oppbevare den i kjøleskapet?

    • Mills
      Anne Cathrine,

      Det har vi ikke testet, men det brude gå helt fint.

Se flere kommentarer Se flere kommentarer

Lignende oppskrifter

Pannebrød med havre

Enkelt
20 min.

Grove polarbrød

Enkelt
35 min.

Saftige, luftige speltlapper

Enkelt
25 min.