Polarbrød har på noen år blitt en klar matpakkefavoritt. Denne varianten krever hverken elting eller heving, og resultatet er luftige og saftige polarbrød som er klare i løpet av rekordkort tid. Oppskriften gir 10 polarbrød.

Kommentarer

  • KK

    Oppskrifta måtte justeres, syns det var altfor lite væske i deigen

    • Cecilie,

      Hei KK! Det stemmer at denne deigen er ganske fast, men hvis du tilsetter litt olje blir den smidigere å jobbe med. Lykke til! 🙂

  • Hege T.B.

    Veldig gode polarbrød, og enkelt å lage.

    • Cecilie,

      Hei Hege! Så hyggelig tilbakemelding. 🙂 Ønsker deg en fin helg!

  • Kjell Arne Ulvsng

    Sluttet med Polar brød da jeg ble oppmerksom på at dere støttet rasering av Norsk natur med vindkraft utbygging

    • sorsig

      Hei Kjell Arne, dette er en oppskrift som viser hvordan du kan lage dine egne polarbrød. Har ingenting med vindkraft-utbygging å gjøre 🙂

    • Hege T.B.

      Sikker på at det ikke er grain mills eller water Mills de markedsfører? 🙂

  • Ann-Jorid Berg

    Ønsker ikke å kjøpe polarbrød lenger – ser at dere «markedsfører» vindkraft!

    • sorsig

      Hei Ann-Jorid, dette høres ut som en misforståelse.. Oppskriften på polarbrød har ingenting med vindkraftutbygging å gjøre 🙂

    • Lars Morten

      Det er jo den fabrikken som lager Polarbröd originalt som støtter vindkraft. De har 3 fabrikker i Sverige.
      Dette er en oppskrift fra Mills, de som produserer margarin, majones, kaviar osv….

  • Merete

    Me synst dei var kjempe gode, tok litt olje i deigen for å få den litt smidigere ☺

    • Karina

      Hei Merete! Det var et fint tips. Ønsker deg en fin dag!

  • Magnhild

    Tørr deig med kjedelig smak.

  • Christine

    Skulle lest kommentaren før jeg begynte! Knar meg halvt ihjel på en sinnsykt tørr og seig deig. Gidder ikke å bake de ut engang, for dette blir tørt…

  • Hanne

    Dette var overhode ikke godt! Å går i søpla her.. rett og slett ikke spiselige! Dessverre… håper å finne en bedre oppskrift 🙂

    • Katrine

      Noen som har prøvd med smør? Vet at dette er mills sin side, men synes generelt sett ikke at margarin kan brukes til noe som helst. Gidder ikke å begynne å lage/teste med så mange dårlige opplevelser, trenger brød nå 😂