Saftig yoghurtbrød med aprikos
Enkel
1 t
Yoghurtbrød trenger ingen heving og er klart på en liten time. Yoghurten gjør brødet supersaftig, mens aprikos setter en søt og god smak. I oppskriften har vi brukt en brødform på 2 liter.
Ingredienser
1 porsjon
300 g sammalt hvetemel, finmalt
100 g Soft Flora Steke og Bake
0.5 dl honning
3 stk egg
1 dl melk
300 g gresk yoghurt
1.5 ts bakepulver
1.5 ts natron
0.25 ts salt
75 g tørkede aprikoser, grovhakket
Produkter i oppskriften
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
Slik gjør du
1
Varm opp ovnen til 175 grader.
2
Bland sammen mel, bakepulver, natron og salt i en bolle.
3
Pisk sammen honning, egg, melk, gresk yoghurt og smeltet Soft Flora i en annen bolle.
4
Bland sammen de våte og de tørre ingrediensene, tilsett aprikosene og rør rundt.
5
Hell røren over i en godt smurt brødform.
6
Stek i 50 minutter og la yoghurtbrødet hvile i 10 minutter før du nyter det med Soft Flora og ditt favorittpålegg.
7
Tips!
Om du ikke er fan av aprikoser kan de sløyfes helt, eller erstattes med annen tørket frukt eller nøtter.
Kommentarer