
Parmesanbakt blomkål med chilimajones
Enkel
			25 min
		Små biter av blomkål med knasende sprø parmesanost og smakfull chilimajones vil garantert pirre smakssansene dine når du har lyst på noe godt. Disse herlige bitene passer perfekt som kveldskos eller snacks når du får besøk.
Ingredienser
4 porsjon
					
				Chillimajones
				1.5 ss sriracha chilisaus
			
			
		Produkter i oppskriften
						Vita Hjertego' Optimal olje
						
				
							Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
						
					
						Vita Hjertego' Lettmajones
						
				
							Vita hjertego’ Lettmajones er en majones for deg som ønsker å gjøre et godt valg for hjertet og k… Les mer
						
					Slik gjør du
1. Sett ovnen på 210 grader.
2. Del blomkålen i skiver eller små buketter.
3. Ha oljen i en skål og parmesanosten i en annen. Dypp blomkålbitene lett i oljen og vend dem deretter i parmesanosten.
4. Legg bitene på et bakepapir og stek i ovnen i 15 minutter.
5. Chilimajonesen lager du ved å blande sammen Vita hjertego´ lettmajones og sriracha.
6. Server de sprøbakte bitene av blomkål med den nydelige chilimajonesen.


Kommentarer