Tunfisksalat med avokado

Enkelt
10 min.
Prøv en raskt og smakfull vri på den tradisjonelle tunfisksalaten! Både avokado og majones inneholder mye av det sunne umettede fettet, mens tunfisken bidrar med proteiner. I tillegg til at smaker de supert sammen. Perfekt til skiver av ferskt grovbrød. Fersk koriander gir ekstra smak til tunfisksalaten, men kan sløyfes om du ønsker en enklere variant.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

 1. Hell av vannet på tunfisken og ha tunfisken i en blandebolle. Bruk gaffel til å løse opp fisken.

 2. Rør Vita hjertego’ Lettmajones sammen med tunfisken og smak til med salt og pepper.

 3. Finhakk rødløk.

 4. Skjær agurk og avokado i omtrent like store terninger. Ha sitronsaften over avokadobitene for å forhindre at de blir fort brune.

 5. Bland rørt tunfisk, rødløk, agurk og avokado lett sammen. Vend inn finhakket koriander tilslutt. Om du ikke er glad i koriander kan du bytte den ut med dill eller bladpersille.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Lettmajones pakningsbilde

Vita Hjertego’ Lettmajones

Kommentarer

 • Bruker
  Mona

  Høres kjempegodt ut.Jeg lager ofte tunfisksalat,men vanemenneske som jeg er bruker jeg 1 boks tunfid i vann,avrent.Blander m en til to ts.Dionsennep,salt pepper etter smak.Tilsatt litt sitron og capers.Kan sløyfed(capersen) Og selfølgelig majones.Men,nå vil jeg prøve Deres oppskiftGleder meg.Love😇🥰

  • Mills
   Cecilie,

   Hei Mona! Det er ikke noe i veien for å være vanemenneske når man har en oppskrift man vet man liker. Og din tunfisksalat høres også veldig god ut 😋 Håper vår salat faller i smak! Lykke til 😊

Lignende oppskrifter