Saftig yoghurtbrød med aprikos
Enkel
1 t
Yoghurtbrød trenger ingen heving og er klart på en liten time. Yoghurten gjør brødet supersaftig, mens aprikos setter en søt og god smak. I oppskriften har vi brukt en brødform på 2 liter.
Ingredienser
1 porsjon
300 g sammalt hvetemel, finmalt
100 g Soft Flora Steke og Bake
0.5 dl honning
3 stk egg
1 dl melk
300 g gresk yoghurt
1.5 ts bakepulver
1.5 ts natron
0.25 ts salt
75 g tørkede aprikoser, grovhakket
Produkter i oppskriften
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 175 grader.
2. Bland sammen mel, bakepulver, natron og salt i en bolle.
3. Pisk sammen honning, egg, melk, gresk yoghurt og smeltet Soft Flora i en annen bolle.
4. Bland sammen de våte og de tørre ingrediensene, tilsett aprikosene og rør rundt.
5. Hell røren over i en godt smurt brødform.
6. Stek i 50 minutter og la yoghurtbrødet hvile i 10 minutter før du nyter det med Soft Flora og ditt favorittpålegg.
Tips!
Om du ikke er fan av aprikoser kan de sløyfes helt, eller erstattes med annen tørket frukt eller nøtter.
Kommentarer