
Amerikanske pannekaker med peanøttsmør og banan
Luftige frokostpannekaker med godt tilbehør er verdt å unne seg. Denne oppskriften på amerikanske pannekaker smaker nydelig med klassisk tilbehør som peanøttsmør og banan. Prikken over i-en er et dryss lønnesirup. Oppskriften gir cirka 12 deilige amerikanske pannekaker.
Ingredienser
Topping
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Pisk eggene luftige, bland forsiktig inn kulturmelk og smeltet Soft Flora steke & bake.
Bland alt det tørre og vend det inn i røren.
La røren svelle i 10 minutter.
Legg en stor skje med røre i stekepannen. Stek på middels varme til pannekakene begynner å boble på oversiden, før du snur den raskt.
Stek pannekakene til de er gylne og legg dem over på rist.
Legg oppskåret banan og peanøttsmør lagvis mellom pannekakene i en stabel. Dryss over lønnesirup og server!
Amerikanske pannekaker smaker også godt med honning, kesam og bær, eller bacon om du foretrekker salt tilbehør.