Slik lager du Egg McMuffins hjemme
Middels
2 t 15 min
Egg McMuffins har lenge vært en frokostfavoritt på andre siden av Atlanteren, og nå er den også å finne i Norge. Om du også er begeistret for denne frokosten, kan du også prøve å lage den hjemme. Den populære frokosten består av en engelsk muffins, stekt egg, bacon og cheddarost. McMuffins lages med engelske muffins som kan være vanskelig å få tak på i Norge, derfor har vi laget disse fra bunnen av. Det krever litt forberedelser, men resultatet er uslåelig på smak.
Ingredienser
4 porsjon
Engels muffins
300 gram siktet hvetemel
3 ss siktet hvetemel til elting
1 pose tørrgjær
1 ts salt
1 ss sukker
1 stk egg
1.7 dl melk
Fyll
4 skiver bacon
4 stk egg
4 skiver cheddarost
Produkter i oppskriften
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
Er det mogeleg å fryse dei? Viss ja, før eller etter steiking
Ja det går an å fryse. Stek alt ferdig og la alt bli kald før du bygger mcmuffins. Pakk de en og en in i folie før du legger de i frysen.
Hei M! Takk for utfyllende svar angående frysing. Og lykke til med bakingen til Silje! 🙂
Hei! Har ikke kjøkkenmaskin. Går det fint uten om jeg jobber godt med deigen?
Hei
Går det ann å steke de i ovnen på vanlig bakst program?
Cafèen som jeg jobber i har industri stekeovn
Hei Camilla. Det har vi ikke testet, så er usikker på hvordan resultatet blir. Denne oppskriften er basert på bruk av stekepanne.