Egg McMuffins har lenge vært en frokostfavoritt på andre siden av Atlanteren, og nå er den også å finne i Norge. Om du også er begeistret for denne frokosten, kan du også prøve å lage den hjemme. Den populære frokosten består av en engelsk muffins, stekt egg, bacon og cheddarost. McMuffins lages med engelske muffins som kan være vanskelig å få tak på i Norge, derfor har vi laget disse fra bunnen av. Det krever litt forberedelser, men resultatet er uslåelig på smak.

Ingredienser

4 porsjon

Engels muffins

300 gram siktet hvetemel
3 ss siktet hvetemel til elting
1 pose tørrgjær
1 ts salt
1 ss sukker
1 stk egg
1.7 dl melk

Fyll

4 skiver bacon
4 stk egg
4 skiver cheddarost

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer

Kommentarer

  • Silje

    Er det mogeleg å fryse dei? Viss ja, før eller etter steiking

    • M

      Ja det går an å fryse. Stek alt ferdig og la alt bli kald før du bygger mcmuffins. Pakk de en og en in i folie før du legger de i frysen.

      • Cecilie

        Hei M! Takk for utfyllende svar angående frysing. Og lykke til med bakingen til Silje! 🙂

  • Nina

    Hei! Har ikke kjøkkenmaskin. Går det fint uten om jeg jobber godt med deigen?

  • Camilla Isaksen

    Hei

    Går det ann å steke de i ovnen på vanlig bakst program?
    Cafèen som jeg jobber i har industri stekeovn

    • Karina

      Hei Camilla. Det har vi ikke testet, så er usikker på hvordan resultatet blir. Denne oppskriften er basert på bruk av stekepanne.