Har du havregrøt til overs, lønner det seg å ta vare på den. Den kan nemlig bli til disse saftige og grove frokostmuffinsene! Fyll muffinsene med det du liker best av tørket frukt eller nøtter. Oppskriften gir cirka 16 muffins.

Kommentarer

  • Marianne

    Kan man sløyfe rosinene uten å erstatte de med noe?

    • Cecilie

      Hei Marianne! Ja, du kan erstatte rosinene med det du liker best av tørket frukt eller nøtter. Eller kanskje vil du prøve sjokolade og kokos som en annen anbefalte i en kommentar på denne oppskriften. Lykke til! 🙂

      • Susanne

        Jeg lurer også på det marianne spurte om, men som det ikke ble svart på: kan man droppe rosinene uten å erstatte det med noe annet? Altså ingen tørka frukt,nøtter etc.

        • Cecilie

          Hei Susanne! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på manglende svar på spørsmålet. Beklager det, og, ja, du kan gjerne lage muffinsene uten å tilsette verken frukt, nøtter eller lignende. Lykke til! 🙂

  • Trine

    Jeg bytta ut rosinene med mørk sjokolade og litt kokos. Det ble supergodt! 🤩

    • sorsig

      Hei Trine! Takk for tips! Det skal vi prøve 😊

  • Merethe

    Hei. Går det Ann å fryse muffens og lage de dagen før

    • sorsig

      Hei Merethe, muffins går helt fint an å fryse ned 🙂

  • Anne K Leira

    Er det riktig at det skal være 1 spiseskje med bakepulver? Må være trykkfeil ?

    • Signe Marie

      Hei Anne! Det stemmer at det skal være 1 spiseskje, ja. Det høres kanskje mye ut, men 1 spiseskje tilsvarer 3 teskjeer, og det trengs på denne mengden mel og havregrøt 🙂