Fylte grove rundstykker
Disse grove rundstykkene er fylt med ost og kjøttpølser, og gjør det enkelt å nyte rundstykker uten å måtte ordne med pålegg. Fyll gjerne rundstykkene med dine egne favoritter, for eksempel kyllingpålegg, skinke eller pesto. Oppskriften gir cirka 15 rundstykker.
Ingredienser
Rundstykker
Fyll
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Ha sammalt hvetemel, siktet hvetemel og tørrgjær i en bakebolle.
2. Smelt Soft Flora Steke & Bake i mikrobølgeovnen eller i en liten kjele.
3. Tilsett vann, egg og smeltet Soft Flora Steke & Bake i bakebollen.
4. Ha i salt, og bland til du har en samlet deig.
5. Ha deigen over på benken og elt til du har en fast deig, cirka 10 minutter.
6. La deigen heve under et fuktig kjøkkenhåndkle på et lunt sted til deigen har doblet i størrelse, cirka 1 time.
7. Del opp deigen i 15 emner og rull emnene til rundstykker. Trykk rundstykkene flate med håndflaten og bruk fingrene for å lage en liten grop i midten.
8. Del de røkte kjøttpølsene i små biter på 0.5 x 0.5 centimeter.
9. Pensle pizzasaus over de flate rundstykkene og fordel kjøttpølser og revet ost i gropene.
10. Lukk fyllet inn i rundstykkene ved å brette ytterkantene inn mot midten, og rull dem med hendene til du har runde rundstykker.
11. Legg rundstykkene på et bakepapirkledd stekebrett.
12. Legg over et kjøkkenhåndkle og etterhev i 30 minutter.
13. Sett stekeovnen til 220 grader og la ovnen bli varm mens rundstykkene etterhever.
14. Pisk egget sammen i en liten skål.
15. Pensle rundstykkene med egg og stek på midterste rille i cirka 20 minutter, til rundstykkene er gjennomstekt.
16. Du kan sjekke om rundstykkene er ferdigstekt ved å banke lett på undersiden. De er gjennomstekte dersom du hører en hul lyd.
Kommentarer