
Glutenfrie kjeks av mandelmel
Enkel
			20 min
		Disse søte og salte mandelkjeksene er perfekte når du er på jakt etter glutenfrie kjeks som passer til ditt favorittpålegg. Ikke bare er de saftige og gode på smak – de er også superenkle å lage. Oppskriften gir cirka 9 kjeks.
Ingredienser
1 porsjon
					
				Produkter i oppskriften
						Soft Flora Steke og Bake
						
				
							Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
						
					Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 175 grader.
2. Smelt Soft Flora.
3. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle og elt røren til den er fast og enkel å jobbe med.
4. Legg et bakepapir på kjøkkenbenken. Ha kjeksdeigen over på bakepapiret.
5. Kjevle ut kjeksdeigen til et rektangel og skjær ut 9 kjeks med en kniv.
6. Stek kjeksene i 10 minutter og la de avkjøle helt før de nytes.




Kommentarer