Disse havrekjeksene har nydelig smak av frisk sitron og er søtet med honning. De inneholder i tillegg fiberrike havregryn og metter godt. Kjeksene passer derfor like godt som en liten overraskelse i matpakken eller som snacks. Oppskriften gir cirka 12 kjeks.

Kommentarer

  • Alexander

    Kan man bruke en hel sitron?

    • Cecilie,

      Hei Alexander! Det kan du, men vær oppmerksom på at smaken blir mer intens og at du kanskje må justere konsistensen på deigen ved å bruke noe mer mel. Lykke til! 🙂

  • C

    Går det an å ikke bruke egg? 🙂

    • Cecilie,

      Hei C! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for å bake disse uten egg. Det vil imidlertid påvirke både konsistens og smak. Anbefaler deg å justere med litt vann til en passe fast deig, circa 0,5 dl. Lykke til! 🙂

  • Lillian Bjerkestrand

    Mine ble sikkert litt for tykke, så steketiden måtte forlenges med minst 10 min….jeg vil ha flere og mindre kjekks neste gang, for smaken ble veldig god, kjempegod👍
    Virker litt tørre, så jeg er spent på om de smuldrer…Når de blir kalde.

    • Cecilie,

      Hei Lillian! Så godt å høre at kjeksene falt i smak! Ovner er litt forskjellige, så steketiden i oppskriften er ment å være veiledende. Flott at du fant en løsning som passet deg, og stekte litt lengre. Lykke til! 🙂