Glutenfrie mandelkjeks med bringebærhjerter
Disse søte mandelkjeksene er laget utelukkende av mandelmel og er derfor naturlig glutenfrie. Perfekt når det er allergier å ta hensyn til. De glutenfrie kjeksene kan lages med andre former som stjerner eller dyr, og kan også fylles med andre syltetøytyper om du ønsker det.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 180 grader.
2. Bland sammen mandelmel, melis, bakepulver og vaniljesukker i en bolle. Smuldre inn Soft Flora Steke og Bake og elt til det har samlet seg til en fin deig.
3. Kjevle ut deigen på et bakepapir til den er 0,5 centimeter tykk. Bruk en form eller et glass til å stikke ut sirkler. Fjern deigen rundt sirklene og kjevle ut denne på nytt. Stikk ut flere sirkler og fjern deigen rundt. Gjenta til du nesten ikke har ukjevlet deig igjen.
4. Stikk ut hjerter i midten av sirklene og fyll de med bringebærsyltetøy.
5. Bak de glutenfrie kjeksene i ovnen i 12 til 14 minutter, eller til de er gylne. Avkjøles helt før de nytes.
Kunne godt ha tatt dere bryet med å si om det er varmluft eller over undervarme. Måtte prøve meg frem, men det ble til slutt. Veldig gode kjeks, vi hadde de til Royal vanilje og karamell is, veldig godt, så takk for enkel og lettvint oppskrift
Hei Anne! Så hyggelig å høre at kjeksene ble vellykkede og falt i smak. Du kan alltid ta utgangspunkt i at det er over- og undervarme når ikke annet er oppgitt i våre oppskrifter. Lykke til med bakingen i høst! 🙂