Mangomuffins med havre og kokos
Enkel
45 min
Supergode og sunne mangomuffins som bare må prøves! Deigen rører du enkelt sammen på 1-2-3, så er det bare å vente tålmodig til herlighetene er ferdigstekt i ovnen. Kan nytes til frokost, som mellommåltid eller på tur. Oppskriften gir 12 små muffins.
Ingredienser
1 porsjon
1 stk moden mango, medium stor
2 stk modne bananer
2 stk egg
100 g Soft Flora Steke og Bake
1.5 dl havremel
0.5 dl kokosmasse
1.5 ts bakepulver
Produkter i oppskriften
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
Slik gjør du
1. Pisk eggene godt sammen.
2. Mos bananen og bland det forsiktig med egget.
3. Rør så inn smeltet Soft Flora.
4. Bland havremel, kokosmasse og bakepulver og vend det inn i det våte.
5. Skrell mangoen og del i små terninger, og vend det inn i røren til slutt. Fordel i muffinsformer, strø gjerne litt kokos på toppen.
6. Stekes på 200 grader midt i ovnen i ca. 25 min. La muffinsene avkjøle seg litt før du setter tennene i dem, da blir de litt fastere i konsistensen.
Kommentarer