Melkefrie frokostlapper med pære og ingefær
Disse herlige lappene smaker søtt og friskt av pære og ingefær, og passer perfekt når du har litt ekstra tid til frokosten. De er helt uten melk, og kan også lages glutenfrie om du lager havremel av glutenfri havregryn. Oppskriften gir ca. 12 lapper.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Riv pære og ingefær og mos bananer.
2. Smelt Soft Flora Spesial.
3. Pisk eggene luftige.
4. Bland forsiktig inn havremelk, smeltet Soft Flora Spesial, moste bananer, revet pære og revet ingefær. Bruk gjerne godt modne pærer, da blir lappene søtere.
5. Bland alt det tørre og vend det inn i røren.
6. La røren svelle i 15 minutter.
7. Stek på middels varme til lappene er gylne og gjennomstekte. Server med et dryss honning.
8. Hakkede nøtter, eplemos, yoghurt eller cottage cheese smaker også godt til.
Kommentarer