Yoghurtbrød er superraske å lage, og de passer perfekt i matboksen. De krever hverken elting eller heving, så om en drøy halvtime kan du ha 10 rykende ferske og saftige yoghurtbrød klare på frokostbordet.

Kommentarer

  • Anita Skrogstad

    Det må vel gå bra med annen type smør eller olivenolje, må vel ikke være den dere anbefale?

    • Cecilie,

      Hei Anita! Det går bra med annen type smør/fett, ja, men vi synes det smaker aller best med Soft Flora i denne oppskriften. Lykke til! 🙂

  • May

    Har det blitt prøvd med melkefri yoghurt?

    • Cecilie,

      Hei May! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for å teste oppskriften med melkefri yoghurt. Lykke til! 🙂

  • Malin

    Dumt at antallet emner i oppskriften ikke endrer seg når man velger to porsjoner. Jeg tok det som en selvfølge.

    • Cecilie,

      Hei Malin! Det stemmer at fremgangsmåten følger en porsjon, ja, så du må doble antall emner hvis du velger to porsjoner. Lykke til med bakingen! 😊

  • Ina

    Kjempe gode! Disse fungerer superbra som pizzabunn også!

    • Cecilie,

      Det var en god idé, Ina! Det må vi prøve en dag. Takk for hyggelig tilbakemelding, og lykke til med bakingen!😊

  • Berit

    Kan man bruke kefir i stedet for youghurt?

    • Cecilie

      Vi har ikke forsøkt med kefir i oppskriften men ser ikke noen grunn til at ikke det burde fungere godt. Her er det bare å prøve seg litt frem. Lykke til med bakingen 😊

  • Marte Lise F Veland

    Kan de fryses?

    • Anne Cathrine

      Ja, det kan de! La brødene tine forsiktig i kjøleskapet eller varm kjapt opp i brødristeren dersom du har dårlig tid.

  • Lotte Nystad

    Så spennende oppskrift! Må prøves med er det mulig å evt lage deigen kvelden før å oppbevare den i kjøleskapet?

    • Anne Cathrine

      Det har vi ikke testet, men det brude gå helt fint.

  • Eva Ødegaard Røste

    Hei. Hvordan er disse å fryse?

    • Anne Cathrine

      Det burde gå helt fint.

  • Gunhild Foss

    Kan jeg bruke lett Kulturmelk mon tro?

    • Marthe

      Det er et spennende innspill 🤩Vi har ikke forsøkt kulturmelk i oppskriften men ser ikke noen grunn til at ikke det burde fungere godt. Her er det bare å prøve seg litt frem. Lykke til med bakingen 😊

  • Maria

    Kan man gjøre dem grovere?

    • Marthe

      Vi har ikke testet det selv men kan ikke se noen grunn til at du ikke kan bytte ut fin sammalt hvete med grovere mel. Lykke til med bakingen 😊

  • Wencho.thorsen@gmail.com

    Denne skal jeg prøve.

    • Marthe

      Så gøy at du vil prøve oppskriften! Håper brødene faller i smak😊