Oppskrifter med blåbær

Blåbær gir en herlig smak til baksten. Her har vi samlet våre oppskrifter med blåbær. Prøv for eksempel oppskriften på saftig blåbærbrød eller blåbærmuffins laget med havre og banan.

To blåbærmuffins på blått fat

Sunne og saftige blåbærmuffins

Hvem elsker ikke muffins? Særlig når du kan få dem både sunne og gode! Lager du dem kvelden i forveien har du en rask, sunn og supergod frokost, som gir energi både til skole og jobb.Oppskriften gir 8-10 blåbærmuffins.

Tid: 40 minutter

Nivå: Enkelt

 

Få oppskriften her
små pannekaker

Små pannekaker med blåbær

Elsker du smaken av pannekaker og vil nyte den oftere enn til pannekakemiddagen? Med disse små pannekakebitene får du en herlig munnfull med smak av pannekaker og blåbær. Pannekakebitene inneholder grovt mel og lite søtning, og passer derfor like godt til matpakken som når det kommer gjester på besøk. Frys de ned, så har du alltid litt pannekaker på lur. Oppskriften gir 24 små pannekaker.

Tid: 25 min

Nivå: Enkelt

Slik lager du dem
Blåbærbrød

Saftig blåbærbrød

Dette saftige brødet er fylt med høstens blåbær og bakt med grovt mel som metter godt. Det smaker nydelig både som en brødskive med salt eller søtt pålegg, eller som tilbehør til kaffen eller teen.

Tid: 60 min

Nivå: Enkelt

Se oppskriften her
Grove blåbærvafler

Grove blåbærvafler

Med disse blåbærvaflene kan du droppe blåbærsyltetøyet og heller nyte smaken av varme blåbær i vaflene. Vaflene inneholder grovt mel og metter derfor godt, mens kanelen gir sødme uten å måtte bruke for mye sukker. Blåbærvaflene passer derfor like godt til matpakken som til dessert. Oppskriften gir cirka 8 vaffelplater.

Slik gjør du

Flere gode oppskrifter: