Havregrøt med egg
Med egg i havregrøten får du ikke bare en ekstra kremet grøt med rund og god smak, du får også tilsatt proteiner i grøten som gjør at den metter ekstra godt. Topp havregrøten med friske bær og hasselnøtter, da blir den både mer næringsrik og du får litt ekstra «krønsj» i den myke grøten.
Ingredienser
Forslag til topping
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Rør sammen havregryn, melk, vann og salt i en liten kasserolle med slippbelegg.
2. Rør om mens du koker opp. La havregrøten småkoke til den er passe tykk, 3-5 minutter. Ta kasserollen bort fra varmen.
3. Pisk sammen egg og rør inn i grøten. Gi havregrøten et nytt raskt oppkok og så er den klar til servering.
4. Hakk bærene og rør sammen med sukker. Om du ønsker kan du bytte ut sukkeret med flytende honning.
5. Server med Vita hjertego’ Margarin, rørte bær og grovhakkede hasselnøtter.
Knus en halv banan med gaffel og rør inn i grøten, og strø kanel over grøten. Da behøver man ikke sukker.
Hei Anne-Lise! Tusen takk for tipset, det høres godt ut med banan i grøten, så det skal vi prøve neste gang! 🙂