Chips av squash med parmesan og timian
Enkel
30 min
Smakfulle chips av squash med smak av parmesan og timian. De passer både som en litt sunnere snacks når du har lyst på noe salt og som tilbehør til middag.
Ingredienser
4 porsjon
2 stk squash
100 gram revet parmesan
50 gram knust kavring eller griljermel
0.5 ts salt
1 ts tørket timian
Produkter i oppskriften
Vita hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 220 grader.
2. Skjær squashen i skiver på ca. 0.5 cm og ha skivene over i en bolle. Hell Vita hjertego’ Optimal over squashskivene og vend det godt sammen.
3. Ha parmesan, knust kavring eller griljermel, salt og urter i en bolle og dypp hver squashskive i parmesanblandingen slik at de dekkes godt.
4. Legg skivene på et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen i 20-25 minutter. Server med en gang.
Hei!
Da har jeg prøvd denne oppskriften og det ble langt fra chips, men det ble allikevel godt. Må nok steike mye lenger for å få chips.
Mvh
Margun
Hei Margun! Så hyggelig å høre at det smakte godt, selv om konsistensen ikke ble helt som chips! Fordi ovner er så forskjellige er steketiden i oppskriftene veiledende, så her gjelder det å prøve seg litt frem. Lykke til hvis du lager disse igjen! 🙂