Parmesanbakt blomkål med chilimajones
Enkel
25 min
Små biter av blomkål med knasende sprø parmesanost og smakfull chilimajones vil garantert pirre smakssansene dine når du har lyst på noe godt. Disse herlige bitene passer perfekt som kveldskos eller snacks når du får besøk.
Ingredienser
4 porsjon
Chillimajones
1.5 ss sriracha chilisaus
Produkter i oppskriften
Vita Hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Vita Hjertego' Lettmajones
Vita hjertego’ Lettmajones er en majones for deg som ønsker å gjøre et godt valg for hjertet og k… Les mer
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 210 grader.
2. Del blomkålen i skiver eller små buketter.
3. Ha oljen i en skål og parmesanosten i en annen. Dypp blomkålbitene lett i oljen og vend dem deretter i parmesanosten.
4. Legg bitene på et bakepapir og stek i ovnen i 15 minutter.
5. Chilimajonesen lager du ved å blande sammen Vita hjertego´ lettmajones og sriracha.
6. Server de sprøbakte bitene av blomkål med den nydelige chilimajonesen.
Kommentarer