Fiskekaker av tunfisk er rask og enkel hverdagsmat med masse smak. Server med pitabrød og litt salat, så har du en sunn lunsjrett som pirrer smakssansene.

Ingredienser

4 porsjon

Tunfiskkaker

2 bokser tunfisk i vann (à 170 gram)
2 stk egg
0.5 stk hakket rød chilli
1 stk hakket vårløk
2 ss hvetemel
2 ts dijonsennep
1 stk sitron
0.5 ts salt
0.5 ts pepper

Dressing

1 ss hakket gressløk
1 ss sitronsaft

Til servering

4 stk fullkorn pitabrød
1 pose salatmiks
1 neve fersk koriander
1 stk agurk

Produkter i oppskriften

Vita Hjertego' Optimal olje
Vita Hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Vita hjertego lettmajones
Vita Hjertego' Lettmajones
Vita hjertego’ Lettmajones er en majones for deg som ønsker å gjøre et godt valg for hjertet og k… Les mer

Kommentarer