Varmende biffsalat med chili- og ingefærdressing
Enkel
30 min
En mettende og god biffsalat som gir deg tilskudd av jern, vitamin B12 og en mengde gode fettsyrer fra avokado og olje.
Ingredienser
1 porsjon
1 stk chili
1 cm revet fersk ingefær
0.25 ts salt
0.25 ts pepper
120 gram ytrefilet
0.5 stk rødløk
0.5 stk avokado
100 gram salatblanding
Produkter i oppskriften
Vita Hjertego' Flytende
Vita hjertego’ Flytende er en flytende margarin som egner seg godt til steking og i rører eller a… Les mer
Vita Hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1. Finhakk chili og riv ingefæren på et fint rivjern. Bland chili og ingefær med Vita hjertego’ Optimal og la den stå mens du lager resten.
2. Varm opp en stekepanne med Vita hjertego’ Flytende. Salte og pepre ytrefileten. Stek ytrefileten til den har fått en fin stekeskorpe og har en rosa kjerne. Bruk gjerne steketermometer og stek til den er 58 grader. La den hvile i 5 minutter før servering.
3. Del rødløken og avokadoen i skiver. Ha salatblanding i bollen og legg på rødløk og avokado. Skjær biffen i skiver og legg den på toppen, før du fordeler chili- og ingefærdressing over salaten.
Kommentarer