Brente mandler med kanel
Enkel
15 min
Prøv en ny vri på julens klassiker, brente mandler. Kanel er prikken over i-en, som gir en rund og god smak.
Ingredienser
4 porsjon
Produkter i oppskriften
Vita Hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1. Varm ovnen til 200 C°.
2. Ha mandler, sukker, kanel, flaksalt og Vita Hjertego’ Optimal olje i en bolle og bland godt så alle mandlene dekkes av blandingen.
3. Spre mandlene jevnt utover en bakepapirkledd stekeplate og rist i ovnen i 10 minutter, til sukkeret er smeltet og mandlene ristet.
4. Du kan også steke mandlene i stekepanne. Pass da på at temperaturen ikke blir for høy, da blir de brent. Rist på pannen underveis.
Kommentarer