Middelhavsfrittata med kalkun
Enkel
20 min
Frittata er italiensk og betyr stekt. Den kan minne litt om en omelett, men har gjerne mer fyll, er luftigere og stekes bare på undersiden. I tillegg er den større og rekker til flere personer. Den passer fint om du får gjester til lunsj eller som en rask og enkel middag. Denne er fylt med smaker fra middelhavet, som oliven og soltørket tomat.
Ingredienser
4 porsjon
8 stk egg
1.5 dl lettmelk
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
75 gram sorte oliven
75 gram soltørkede tomater
100 gram fetaost
200 gram revet kalkun
Produkter i oppskriften
Vita Hjertego' Flytende
Vita hjertego’ Flytende er en flytende margarin som egner seg godt til steking og i rører eller a… Les mer
Slik gjør du
1. Visp sammen egg, melk, salt og pepper
2. Varm opp en stekepanne på middels varme med Vita hjertego’ Flytende. Ha i eggeblandingen og la den stå i 5-10 minutter til den har stivnet litt mer enn halvveis.
3. Dryss over oliven, soltørkede tomater, fetaost og kalkunrester. La frittataen stå i 5 minutter til, til den har stivnet helt.
4. Server gjerne grovt brød med Vita hjertego’ margarin ved siden av.
Kommentarer