Glutenfri søtpotetpizza
Enkel
50 min
Ved å lage pizza med søtpotet får du ikke bare i deg en ekstra grønnsak, du får også en kjempegod pizza masse sødme i bunnen, og det passer godt til det salte fyllet. Denne har vi laget som en hvit pizza, altså med crème fraîche i stedet for tomatsaus.
Ingredienser
3 porsjon
Søtpotetbunn
350 gram søtpotet
120 gram lys glutenfri melblanding
1 stk egg
0.5 ts pepper
0.5 ts løkkrydder
Forslag til topping
4 ss lett crème fraîche
200 gram revet lettost
0.5 stk skivet rødløk
1 stk champinion
1 neve ruccola
3 stk cherrytomater
4 stk serranoskinke (valgfritt)
Produkter i oppskriften
Vita Hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Kommentarer