Grove kanelsnurrer
Lite smaker bedre enn nystekte kanelsnurrer. Denne oppskriften med sammalt mel gir deg saftige snurrer som metter godt.
Ingredienser
Fyll
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm melk til fingervarm og løs opp gjær i melken.
2. Bland med sukker, Vita hjertego’ Flytende og nesten alt melet i en bakebolle.
3. Kjør deigen på lav hastighet i kjøkkenmaskin til den er glatt og smidig. Rør inn mer mel hvis deigen er for løs. Dekk med plast og la heve til dobbelt størrelse, cirka 1 time på et lunt sted.
4. Rør sammen kanel, sukker og Vita hjertego’ Flytende til fyllet.
5. Kjevle ut deigen, smør på kanelblandingen og rull sammen til en pølse.
6. Skjær skiver av pølsen, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Etterhev i 30 minutter.
7. Forvarm ovnen til 200 C° og stek kanelbollene i cirka 15 minutter.
Kommentarer