
Saftige muffins med müsli og eple
Middels
			40 min
		Disse saftige muffinsene er kun søtet med eple og rosin. Müslien gjør at muffinsene metter godt, og de egner seg derfor fint til frokost, i matpakken eller som et lite mellommåltid. Muffinsene kan fint fryses og tas opp igjen når du har lyst på noe godt.
Ingredienser
1 porsjon
					
				
				3 dl musli (kan erstattes med havregryn)
			
			
		
				3 dl fullkornshvetemel
			
			
		
				2 ts bakepulver
			
			
		
				0.5 ts kanel
			
			
		
				1 dl rosiner
			
			
		
				2 stk egg
			
			
		
				1 dl melk
			
			
		
				1 stk eple, søt type
			
			
		Produkter i oppskriften
						Vita Hjertego' Optimal olje
						
				
							Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
						
					Slik gjør du
1. Sett ovnen på 180 grader. Bland musli, fullkornshvetemel, bakepulver, kanel og rosiner.
2. Pisk eggene og rør in melk og Vita hjertego’ Optimal olje. Rør det inn i det tørre.
3. Riv eplet og vend det inn i røren til slutt.
4. Fyll 12 muffinsformer med røre og strø over litt müsli eller havregryn til pynt.
5. Stek i ovnen i 20 minutter, eller til de er gjennomstekt. Avkjøl på rist.

Kommentarer