Sunn og sprø salat på Norgesglass
Å oppbevare salaten i Norgesglass ser ikke bare fristende ut, det har også en praktisk funksjon. Ved å legge salaten lagvis i glasset med dressingen nederst, holder salaten seg sprø og frisk frem til lunsj – så lenge du passer på at glasset holder seg oppreist. Når det er tid for å nyte salaten, er det bare å passe på at lokket sitter godt på og riste glasset til dressingen har blandet seg med alle grønnsakene. Enkelt og supergodt!
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Kok pasta etter anvisning på pakken og avkjøl.
2. Del brokkolien i buketter og kok i lettsaltet vann i 3 minutter. Avkjøl under rennende kaldt vann.
3. Del paprikaen og reddikene i skiver og riv gulroten med et rivjern.
4. Grovhakk hjertesalaten.
5. Dressingen lager du ved å blande sammen Vita hjertego’ Optimal olje, timian og sitronsaft. Knus hvitløksfeddet og rør det inn i oljeblandingen. Hell dressingen i bunnen av Norgesglasset.
6. Legg deretter i brokkolien, for denne tåler å ligge i dressing utover dagen.
7. Legg så på pasta, paprika, reddiker, salat og gulrøtter og lukk glasset.
8. Når det er tid for å nyte salaten kan du riste glasset til dressingen har blandet seg med resten av ingrediensene og spise med gaffel.
Kommentarer