Spicy fiskekaker av tunfisk
Fiskekaker av tunfisk er rask og enkel hverdagsmat med masse smak. Server med pitabrød og litt salat, så har du en sunn lunsjrett som pirrer smakssansene.
Ingredienser
Tunfiskkaker
Dressing
Til servering
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Hell vannet av tunfisken og ha den over i en bolle. Mos med en gaffel.
2. Pisk eggene godt sammen og bland med tunfisken.
3. Rør så inn hakket chili og vårløk, hvetemel, dijonsennep, sitronsaft og olje. Rør til alt er godt og jevnt blandet. Smak til med salt og pepper.
4. Varm litt olje i en stor stekepanne.
5. Form tunfiskmassen til små fiskekaker. Stek på middels varme i 2-3 minutter på hver side. Tunfiskekakene er ferdige når de har en fin og gyllen stekeskorpe.
6. Visp sammen majones og sitronsaft til dressingen, og smak til med salt og pepper. Rør inn hakket gressløk til slutt.
7. Varm pitabrødene etter anvisning på pakken og fyll dem med tunfiskekaker, salat, agurk, koriander og majonesdressing. Press over litt fersk sitron tilslutt.
Kommentarer