Vegetarlasagne er en super middagsrett for kjøttfrie dager, og en fin måte å få i seg mer grønnsaker. Denne vegetarlasagnen er fylt med grønnsaker som sopp, grønnkål og erter, som gir næring og smak, Ostesausen er laget med lettost og cottage cheese.

Ingredienser

4 porsjon

Grønnsakssaus

1 stk gul løk
2 fedd hvitløk
0.5 stk middels stor squash
250 gram sopp
150 gram grønnkål
100 gram frosne erter
800 gram hakkede tomater
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts tørket timian

Ostesaus

3 ss hvetemel
4 dl lettmelk
300 gram cottage cheese
0.5 ts salt
0.5 ts pepper

øvrig

200 gram revet lettost til topping
10 stk lasagneplater av fullkorn

Produkter i oppskriften

Vita Hjertego' Flytende
Vita Hjertego' Flytende
Vita hjertego’ Flytende er en flytende margarin som egner seg godt til steking og i rører eller a… Les mer
Vita Hjertego' Optimal olje
Vita Hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer