Energikuler med pepperkakesmak

Disse små energikulene er næringsrike og smaker av deilige pepperkaker. Perfekt når det går litt for lang tid mellom måltidene.

Nøttekjeks med sjokoladetrekk og bringebær

Fyldige kjeks med smak av nøtter, dyppet i sjokolade og drysset over med syrlige bringebær. Ypperlig når du vil ha noe godt å nyte til en kopp kaffe eller te.

Havrekjeks som smaker gulrotkake

Denne havrekjeksen kombinerer det beste fra to verdener: smaken av deilig gulrotkake og mettende havregryn. Supre å ha med seg på tur, eller om du vil ha noe godt til kaffen som varer litt lenger.

Sjokoladekuler med avokado

Avokado inneholder ikke bare mye av det umettede fettet kroppen vår trenger mer av, det har også en ganske nøytral smak – noe som gjør at den for eksempel passer godt når man vil lage litt sunnere sjokoladekuler. Disse er laget med kokesjokolade og revet appelsin, perfekt for førjulskosen.

Sunnere marsipan med sjokoladetrekk

Marsipan er en ekte juleklassiker og selv om det er kaloririkt så er mandler også en fin kilde til sunt fett. Denne oppskriften er for deg som gjerne vil spise litt mindre sukker.

Appelsinscones med tranebær

Disse appelsinsconsene går raskt å slenge sammen og er perfekte når man vil ha noe å kose seg med til tekoppen eller om du venter besøk.