Mills Laksepålegg med Chili og brødskiver
Vårt nyeste laksepålegg!

Mills Laksepålegg med Chili 

Det nyeste tilskuddet i serien med fiskepålegg på glass. Det er et smakfullt og sunt fiskepålegg som gjør det enda enklere å spise fisk på brødskiven litt oftere. Laksepåleggene fra Mills inneholder 40% fisk, har et høy innhold av Jod og vitamin D og 2 skiver dekker dagsbehovet for Omega-3. Finnes fra før også med vårløk og sitron. Produsert hos Mills Drammen. Den selges på utvalgte Meny, Kiwi, Joker og Spar. 

Melange Sticks
Melange Sticks gjør det enda enklere å lykkes.

Fra Melange kommer Melange Original Sticks 4 x 100 gram. Noen vil kanskje dra kjensel på dette produktet, som nå relanseres i ny drakt i COOP. Innpakket i fire ferdig oppmålte sticks à 100 gram, gjør Melange det nå enda lettere å lykkes med matlagingen. Spesielt godt egnet til baking. Produsert hos Mills Fredrikstad. Selges i Coop Mega, Extra og OBS!-butikker. 

Plantego’ Sjokao med grønnsaker og mindre sukker og fett.

Tre freshe nyheter fra Plantego:


Plantego’ Sjokao er et sjokoladepålegg laget med hvite bønner, søtpotet og kakao. Det inneholder over 50 prosent grønnsaker, er en kilde til fiber og selvfølgelig helt vegansk. Produsert hos Mills Drammen. Selges i utvalgte Meny, Eurospar og Oda.no  

Plantego nordisk byggrynsalat på tallerken med rotmos og aspargesbønner
Ny salat fra Plantego’

Plantego’ Nordisk byggrynsalat er en ny måltidssalat med smaker fra det nordiske kjøkken. En mild og smakfull salat med råvarer som f.eks. byggryn, sopp, blomkål, gulrot og frisk vinaigrette – perfekt til både lunsj og middag. Produsert hos Mills Drammen. Selges hos Coop OBS, Coop Extra, Coop Mega, Oda.no, Meny, Eurospar, og utvalgte Spar, Kiwi, Joker og Bunnpris-butikker. 

Plantego` Hummus med hint av kajenne er en smakfull og god hummus som passer perfekt som tilbehør og dipp. Hummusen passer ypperlig i salater, i wraps, med falafel eller sammen med smaker fra Midtøsten. Kommer nå i større beger som gjør seg utmerket for dipping. Produsert hos Mills Drammen. Selges på Meny.