Mills Laksepålegg

Dette er en storsatsing for oss. Samtidig som nordmenn oppgir at de ønsker å spise mer fisk, sier Helsedirektoratet at mange av oss spiser for lite fisk. [1]

Det ville Mills gjøre noe med!

Ved å lansere laksepålegg med pepper og vårløk & sitron gjør vi det enkelt å få i seg mer fisk. To brødskiver med pålegget dekker dagsbehovet for omega 3. Det har også en høy andel vitamin D.

Pålegget inneholder 40 prosent norsk laks, som også er røyket i Norge. Pålegget er produksert ved Mills-fabrikken i Drammen. I tillegg til laks inneholder pålegget mager kvarg. Det gjør pålegget smørbart og gir en mild smak.

[1] Undersøkelse gjennomført av Norsk sjømatråd, publisert i juli 2020: Ny studie: 7 av 10 nordmenn ønsker å spise mer sjømat (seafood.no)

Plantego’ med Tomat & Kikert med basilikum

En spennende videreføring av påleggserien vi lanserte i 2019. Det inneholder 87 prosent grønnsaker, er vegansk og glutenfritt.

Produktet gjør det enkelt å spise mer grønnsaker og velge plantebasert, samtidig som det har en god og mild smak. Det passer bra på brødskiva, men også til pasta, i salater i wraps eller i pita. Prøv det også mellom to tortillalefser sammen med litt ost. Etter noen min i stekepanna har du en deilig quesadilla.

Plantego’ salater

Middelhavs Bønne- og olivensalat

Passer bra som en del av en salat, som fyll i en omelett eller wraps eller som tilbehør til kjøtt og fisk.

Meksikansk Linse- og bønnesalat

Passer bra som tacofyll, i stedet for eller i tillegg til kjøttdeig. Passer også glimrende i wrap og quesadilla eller som fyll i bakt søtpotet.

Asiatisk Quinoasalat

Prøv den som smaktilsetning i suppe eller som en del av en salat. Er også god i wrap eller pita, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Håper det smaker!