Plantego’ Italiensk Gremolata

Årets sommersalat fra Plantego’ er Italiensk Gremolata med fennikel, kål, semitørkede tomater og byggryn. Salaten er rørt inn med gremolata, som er et klassisk italiensk tilbehør bestående av hvitløk, persille og revet sitronskall. Denne salaten passer perfekt som tilbehør til grillmat og er en limited-edition variant kun til sommersesongen 2023. Plantego’ Italiensk Gremolata produseres hos Mills Drammen og selges i utvalgte Kiwi, Meny, Coop Extra, Coop Mega og Coop Obs.

Delikat Grill Curry Potetsalat
Årets nye smak fra Delikat er Grill Curry Potetsalat med søt ananas og knasende vannkastanjer. Et spennende grilltilbehør som passer utmerket til alt fra burger og pølser til hvitt kjøtt, kylling og fisk, og et godt alternativ når du ønsker å krydre opp grillmåltidet litt ekstra! Potetsalaten produseres hos Mills Drammen og er laget med nykokte poteter fra fabrikkens eget potetkokeri. Grill Curry Potetsalat selges i Coop Mega, Coop Obs samt utvalgte Extra og Prix butikker.

Delikat Potetsalat med Vårløk og Persille
En ny og spennende limited-edition potetsalat for sommersesongen 2023. Denne fyldige og friske potetsalaten kommer i ekstra stor forpakning på hele 650 gram! Potetsalaten produseres hos Mills Drammen og er laget med nykokte poteter fra fabrikkens eget potetkokeri. Delikat potetsalat med Vårløk og Persille finnes kun i KIWI.

Delikat Creme Fraiche Potetsalat
I år finner du favoritten Creme Fraiche potetsalat i ekstra stor pakningsstørrelse på 600 gram i Meny og SPAR. Creme Fraiche Potetsalat er en frisk og lett potetsalat som er kjempegod til både kylling og kjøtt. Potetsalaten produseres hos Mills Drammen og er laget med nykokte poteter fra fabrikkens eget potetkokeri.

Delikat Sommersalat 350g
I Joker, Kiwi, Spar, Meny og Bunnpris i år finner du sommerfavoritten Delikat Sommersalat i ekstra stor størrelse på 350 gram. Delikat sommersalat er en mild og frisk salat med slangeagurk som passer fint til grillmaten, eller bare på en brødskive med kjøttpålegg. Delikat Sommersalat produseres hos Mills Drammen.

Mills MAJO-serien utvider med to nye smaksvarianter til årets grillsesong! Vi har blandet den friske og luftige basen fra Mills MAJO med to spennende smaker; srirachasaus og dijonsennep.

Nordmenn bruker mer og mer majones til middag som dipp/dressing og MAJO-serien er spesielt utviklet nettopp for dette med en syrligere smaksprofil og luftigere base, sammenlignet med ikonproduktet Mills Ekte majones som har en noe søtere smaksprofil og er en folkefavoritt til brødmat og skalldyr.

Produktene er produsert av Mills i Drammen og med norske egg fra frittgående høner. Mills MAJO-serien består nå av Mills MAJO 330g, Mills AIOLI 165g, Mills MAJO Sriracha 165g og Mills MAJO Dijonsennep 165g.

Mills MAJO Sriracha er laget med den friske og luftige basen fra Mills MAJO og blandet inn med en av verdens mest populære chilisaus, srirachasaus. En sterk chilimajones som setter ekstra smak på maten. Passer godt til burger og er et perfekt tilbehør til sesongens grillbord.

Mills MAJO Dijonsennep er laget med den friske og luftige basen fra Mills MAJO blandet inn med dijonsennep. Dijonsennep har i flere hundre år vært en selvsagt ingrediens i enhver kokks verktøykasse grunnet den ekstra gode smaken den tilfører enhver matrett. Sammen med Mills MAJO er dette den perfekte smakskombinasjonen som dipp/dressing til årets grillsesong. Prøv den gjerne også til kylling, fisk og kjøttkaker.