Aktuelt

Zakarias (24) landet superrelevant sommerjobb i Mills

Markedsføringsstudenten bruker sommeren til å skaffe seg relevant erfaring. Samtidig hjelper han Mills med å løse aktuelle utfordringer.

Lederskifte i Agra og Mills

Etter 42 år i sjefsstolen i Agra, takker Knut G. Heje (69) av. Høsten 2020 overtar Mills-sjef Knut K. Heje (43) konsernledelsen. Samtidig blir Christopher Samways (48) ny administrerende direktør for Mills.

Vet du hvilket type fett som er rett?

Når du skal steke mat er det mange typer fett du kan steke i. Hvilket fett bør du velge?

Mills bruker 86 prosent plantebaserte råvarer

I Bærekraftrapporten 2019 presenterer Mills AS hvordan ulike tiltak er med på å gjøre verden litt bedre. Selskapets strategi tar utgangspunkt i FNs bærekraftsmål.

Frokostbord med produkter fra Mills, Delikat og margarinbeger

Info om korona

Under koronapandemien tar Mills sitt samfunnsansvar som leverandør av matvarer på alvor. Vi jobber målrettet for å sikre våre ansattes helse og sikkerhet samt leveransen av alle våre kjente og kjære merkevarer til norske forbrukere.

Baconpostei

Mills tilbakekaller Ovnsbakt Baconpostei 185g best før 18.05.2020

Tilbakekallingen gjelder for Mills Ovnsbakt Baconpostei med datomerking 18.05.2020

Vit din verdi tidlig

En ny undersøkelse gjennomført av Mills i samarbeid med LHL, viser at gjennomsnittet i den norske befolkningen har for høye kolesterolverdier.

Mills satser på grønne produkter

Mills vil gi forbrukerne flere grønne valg, og utvider satsningen på produkter med plantebaserte og veganske råvarer. Hele 81 prosent av råvarene i Mills’ produkter er i dag plantebaserte.

plantego' på kjøkkenbord

Rett fra skolebenken til fast stilling i Mills

To utvalgte studenter har i sommer byttet ut lesesalen med internshipjobbing i Mills. Marianne fra BI og Oskar fra Norges Handelshøyskole gikk opp til Plantego-eksamen sist fredag, og gav erfarne kolleger i marketingavdelingen noe å tygge på.

Mills har halvert matsvinnet tolv år før fristen

Denne uken kom oversikten over hvor mye av spiselig mat i Norge som går rett i søpla. Selskapet Mills har halvert sitt matsvinn de siste tre årene, og er dermed bransjens første til å dokumentere at FNs bærekraftmål om å redusere matsvinn er innfridd, hele tolv år før tidsfristen.

Bærekraftrapporten 2018

Mills sin bærekraftrapport for 2018 er nå klar, og vi er stolte av å kunne presentere resultatene våre.

Salt i treskjeer

Saltreduksjon i Mills

I 2015 ble Mills en del av Saltpartnerskapet. Dette er et samarbeid mellom helsemyndigheter og mat- og serveringsbransjen om å redusere inntaket av salt i befolkningen. Nå legges rapporten fra første 3-årsperiode i Saltpartnerskapet frem.

Mills blir medlem i FNs Global Compact

Med dette medlemskapet blir vi en del av verdens største bærekraftsinitiativ – en global bevegelse for verdens mest bærekraftige bedrifter og aktører som sammen jobber for en bedre verden.

Vit din verdi – sjekk kolesterolet

Hvorfor det er viktig å vite sine kolesterolverdier og hvor enkelt er det å gjøre noe med det dersom de er for høye?

Frokostbord med sommerprodukter

HER ER SOMMERENS PRODUKTNYHETER FRA MILLS

Mills satser denne sesongen på tilbehør som skal gjøre det enklere for deg å gjøre sommermaten litt mer spennende.

Hvordan påvirker kosthold, trening og vektreduksjon kolesterolet?

Det er mange og sterke meninger om hvilke næringsstoffer og livsstilsendringer som påvirker kolesterolet vårt. Leder for helse og ernæring i Mills, Marte Byfuglien har skrevet en artikkel om dette.

Tubedresskampanje

Vinn tubedress fra Mills!

Kjøp tre tuber fra Mills og bli med i trekningen av en tubedress.

Plantego' smørbart plantefett

Spennende nyheter fra Mills

Mills viderefører tradisjonen med grønne og plantebaserte alternativer, og lanserer nå fire nye produkter, samt en helt ny produktkategori.

Knut K. Heje

Mills spiller på lag i kampen om en bærekraftig fremtid

Onsdag 1. august stiller administrerende direktør i Mills, Knut K. Heje, og 10 andre norske toppledere til fotballkamp på Ekebergsletta under Norway Cup. Målet er en bærekraftig fremtid.

Velkommen hverdag

Velkommen hverdag

Nå har du muligheten til å vinne et helt års forbruk av utvalgte Mills-produkter. Slik deltar du:

Nyheter fra Mills 2017

Her er februar-nyhetene fra Mills

Nye påleggssalater fra Delikat, et nytt tilskudd til smør- og margarinhylla og ferske, økologiske sauser. Her er årets matnyheter fra Mills!