– Vi i Mills har gledet oss til å lansere Eventyrpostei. Det en god og mild leverpostei som vil passe perfekt for barnefamilier. Den er lett å smøre på brødskiven, sier produktsjef Rikke Gran Moen i Mills.

Eventyrposteien blir produsert ved Mills-fabrikken i Drammen, og er basert på norske kjøttråvarer. I første omgang å finne i utvalgte Norgesgruppen-butikker, samt utvalgte Coop Extra og Coop Mega.

– Vi håper på god synlighet i butikk. Det er ekstra gøy at den lanseres sammen med figurene som mange barn kjenner fra de populære bøkene Bukkene Bruse. De blir også å se i filmversjon med premiere i desember, og tv-serie neste år, sier Moen.

Helse- og ernæringssjef i Mills, Marte G. Byfuglien er også spent på lanseringen.

– Eventyrpostei passer godt inn i et sunt kosthold for barn. Det er rik på jern, og har sunne planteoljer. I tillegg er Eventyrpostei fri for både gluten, melk og ansjos, som er vanlig i enkelte andre leverposteier. Den kan derfor spises av de aller fleste, sier Byfuglien.

Eventyrpostei er allerede i hyllene hos Kiwi Hagan i Nittedal. Her flankert av Alexander Visthus (til venstre) og Gjermund Sundgaard fra salgsavdelingen i Mills.