Her finner du en oversikt over alle våre undervisningsopplegg.
I dette undervisningsopplegget dykker vi ned i næringsstoffet fett. Opplegget fokuserer hovedsakelig på teori, krydret med filmer og noen praktiske…
I dette undervisningsopplegget skal elevene erfare hvilken type fett som egner seg til å steke ulike råvarer i og med…
I dette undervisningsopplegget får elevene lære grunnleggende teknikker for å lage hvit og brun saus. Kan de én type saus…
I dette undervisningsopplegget får elevene prøve å lage majones. De blir kjent med begrepet “emulgator” og hvordan de lager en…
I dette undervisningsopplegget ser vi på en av Norges mest spise middager, nemlig taco. Elevene skal bli kjent med hvilken…
I dette undervisningsopplegget får dere informasjon om mat fra planteriket og inspirasjon til å spise grønnere! Å utforske vegetarisk matlaging…
I dette undervisningsopplegget fokuserer vi på fisk og laging av gode fiskeretter.
I dette undervisningsopplegget ser vi på pai og ulike paideiger. Pai er en av de mest allsidige rettene som finnes,…
I dette undervisningsopplegget fokuserer vi på baking av kaker og hvordan få et godt og luftig resultat.
I dette undervisningsopplegget tester elevene å lage cookies med ulike typer fett og lærer hva som gir best resultat.
Sjakkruter er en enkel julekake med få ingredienser. Den har noen viktige steg som gjør at elevene får øvet seg…
I dette undervisningsopplegget blir elevene bedre kjent med råvaren potet og hvordan den kan brukes. Poteten er en allsidig råvare…