Sindre Tandberg - Økonomidirektør

Om veien inn

«Jeg har vært i Mills siden mitt første år i studietiden på BI, tilbake i i 2004. Det startet med at jeg hadde behov for en jobb ved siden av studiene, og var så heldig å få en deltidsjobb i Mills. Min første jobb var todelt. Etter endt studiedag på Schous-plass gikk jeg opp til Mills for å sette frem mat i kantinen til kveldsskiftet i produksjonen. Når kveldsskiftet var gode og mette og kantinen igjen var ren og pen, fortsatte mitt arbeid på «posten» med å scanne dagens fakturaer til videre behandling av regnskapsavdelingen.»

Om karrieren

«Etter noen måneder fikk jeg tilbud om å bistå med diverse oppgaver i regnskapsavdelingen, noe som var flott siden det var litt mer relevant mot mitt studium. Etter fullført Bachelorgrad ble jeg fast ansatt i Logistikkavdelingen, hvor jeg jobbet med tollrutiner, avrop og produksjonsplanlegging. I 2007 fikk jeg muligheten til å starte som Controller i økonomiavdelingen, samtidig som jeg startet å en Executive MBA på NHH på deltid. Etter fem år som Controller fikk jeg muligheten til å starte som Kjedesalgssjef med ansvar for REMA 1000 som kunde.

Mine tre år som kjedesalgssjef var mine mest lærerike hittil. Det var fantastisk å få lov til å være i første linje ut mot en av våre aller viktigste kunder og få lov til å fronte dette fantastiske selskapet, vår produktportefølje og ta sjarmøretappen med innsalg av alle våre nylanseringer. Hele denne reisen har vært en kjemperelevant bakgrunn for rollen jeg har i dag som økonomidirektør».

Om hverdagen og livet i Mills

«I rollen jeg har i dag leder jeg to svært dyktige og engasjerte team i Mills. Det ene er Kategori-teamet som hver dag jobber med å optimalisere, forvalte og utvikle våre produktkategorier for å skape felles lønnsom vekst for både Mills og våre kunder. Det andre er Økonomi-teamet, som jobber systematisk og grundig for å sikre at vi løpende – i hele vår komplekse verdikjede – har økonomisk kontroll og at de riktige beslutningstakerne i selskapet har den rette økonomiske styringsinformasjonen til enhver tid.

I min jobb er morgendagen stort sett ulik gårsdagen. Fellesnevneren er å få lov til å jobbe sammen med et svært dyktig Mills-lag, og i fellesskap jobbe for å gjøre det enklere for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat. Jeg syntes kort og godt det er veldig stas å få være en del av det solide teamet som får lov til å bygge videre på dette fantastiske selskapet: Mills har i godt over 130 år har levert sunne og gode produkter som absolutt alle i Norge har et forhold til».