1. Det er ingen skam å vise at du er glad i produktene våre. Personlig er jeg fan av krepsehalesalaten til Delikat. Her er en liste over alt vi lager i Mills.

2. Hvis du har gjort researchen din så har du kanskje allerede skjønt det, men det er fint å være klar over at Mills og Mills ikke er det samme. Du har merkevaren Mills, som de fleste kjenner fra majones og kaviar, også har du Mills AS. Mills AS er mat- og merkevarehuset som eier og produserer flere av landets mest kjente og kjære matvarer under merkevarene Delikat, Mills, Vita hjertego’, Olivero, Soft Flora, Plantego’ og Melange.

3. Jobber godt både alene og sammen med andre sier du? Det er topp, i Mills er vi nemlig veldig opptatt av godt lagspill. Vi er en stor bedrift med mange ansatte som er dyktige på sine områder. Vi har alt fra de som jobber i fabrikkene der produktene lages, til produktutvikling, innkjøp og salg. For at selskapet skal fungere er det viktig at vi er gode lagspillere. Gi gjerne et eksempel i søknaden på hvordan du bidrar til at teamet fungerer godt.

4. Hvorfor vil du jobbe hos akkurat oss? Altså, ikke for å fiske etter komplimenter, men vi vil jo gjerne høre hvorfor du vil jobbe her. Er det bransjen du synes er spennende? Verdiene våre? Våre sterke merkevarer? Si noen ord om hva som motiverer deg til å jobbe i Mills.

5. Vil du skille deg ut i bunken? Dropp den klassiske innledningen og gå rett på sak. Når vi skal lese mange søknader kan en god innledning være det som gjør at vi stopper opp ved din.

Lykke til med søknadsskrivingen, hilsen Knut