Ansatte på fabrikken i Fredrikstad på jobb

Mills + deg = sant?

Har du lyst til å jobbe med noen av Norges mest kjente merkevarer? Er du med på Mills-laget er du med på å bidra til at ungene får kaviar på matpakka, at de voksne kan kose seg med ei skive med rekesalat til kvelds, og at baksten blir vellykket med Melange. Det er det all grunn til å synes er stas, og det gjør vi i Mills.

Hva slags arbeidsplass kan vi tilby deg?

 

 • Mills er en arbeidsplass med lang historie. Vi er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus som ble etablert på Grünerløkka i Oslo i 1885. Der holder vi hus fremdeles, og produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer. Vi har respekt for arven vi forvalter med mange produkter som nordmenn flest har et langt og nært forhold til, samtidig som vi stadig jobber med å utvikle våre merker og produkter i slik at de kan dekke til nye behov hos den norske befolkning.

Frokstbord med Plantego og Vita Hjertego

Plantego’ er vår aller nyeste merkevare. Plantego’ -produktene er helt plantebasert. Det er bra for deg og bra for planeten.

 

  • Vår misjon er å gjøre det enkelt for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat. Folk flest trenger ikke dietter, men vanlig, variert hverdagsmat. Vi støtter opp om myndighetene sine kostholdsråd med mindre salt og mettet fett, men utover det mener vi mange vil være tjent med å stenge ute mye av de «gode» rådene som omgir oss fra alle kanter.

 

  • Å jobbe i Mills er krevende, med høye forventninger til kompetanse, vilje og samarbeidsevner. Nettopp derfor satses du skikkelig på som medarbeider, både sosialt og faglig, fra første dag. For at du skal ha det best mulig både på og utenfor jobb tilbyr vi lederutvikling i vårt eget Agra Academy, firmahytter i både Norge og Sør-Spania, en rekke treningstilbud, gode forsikring- og pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser – og selve arbeidsplassen er i et av Norges flotteste bygg ved en av Oslos fineste parker.

 

  • Mills er en ansvarlig samfunnsaktør. Vi er lidenskapelig opptatt av å oppfylle oppgaven vår ved å stadig utvikle nye og spennende produkter, stadig gjøre den norske hverdagsmaten sunnere og bedre, ta godt vare på alle ledd i verdikjeden vår og sørge for at vår virksomhet og produktene vi lager er mest mulig bærekraftige og sosialt ansvarlige.

 

 • Mills er et stort selskap med mange ulike stillinger. Vi har folk som jobber med innovasjon og nye ideer til produkter, vi har produktutviklere som gjør ideene til ferdige produkter, vi har innkjøpere, som sørger for at vi har råvarene som trengs, og mye mye mer. Møt noen av de ansatte i Mills her. Vi har kort og godt en komplett verdikjede og kan derfor tilby givende utfordringer i alt fra innovasjon, produktutvikling, kommunikasjon og merkevarebygging til matvareproduksjon, logistikk, salg og markedsføring.
Ansatte på kjøkken

I Mills er vi stolte av verdiene verdiene våre: engasjement, målfokus, nysgjerrighet og lagspill.  De samler oss som lag, bygger kulturen vi lever i og gir oss retning og form på jobben vi gjør i fellesskap.

Derfor håper vi at du er…

 • En lagspiller som jobber godt sammen med andre og gjør kollegaene dine gode.
 • Målfokusert: du trives med å sette konkrete mål og deretter nå dem med full kvalitet i utførelsen.
 • Nysgjerrig, både på andre mennesker og dine kolleger, men også på prosesser og hvordan vi kan videreutvikle oss og bli bedre i det vi gjør.
 • Engasjert i å lage sunn og god mat, uansett hvor du er i verdikjeden.

Noen av våre produkter