Hva slags arbeidsplass kan vi tilby deg?

Mills er en arbeidsplass hvor du får muligheten til å videreutvikle deg. Det kan bety å etterhvert få mer ansvar i stillingen du har, eller å prøve deg i en annen stilling i selskapet. Her kan du for eksempel møte Sindre, som først fikk en deltidsjobb og i dag er økonomidirektør i Mills.

Mills er en arbeidsplass med lang historie. Vi er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus som ble etablert på Grünerløkka i Oslo i 1885. Der holder vi hus fremdeles, og produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer. Vi har respekt for arven vi forvalter med mange produkter som nordmenn flest har et langt og nært forhold til. Samtidig jobber vi stadig med å utvikle våre merker og produkter i slik at de kan dekke til nye behov hos den norske befolkning.

Plantego’ er vår aller nyeste merkevare. Plantego’ -produktene er helt plantebasert. Det er bra for deg og bra for planeten.

Vår misjon er å gjøre det enkelt for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat. Folk flest trenger ikke dietter, men vanlig, variert hverdagsmat. Vi støtter opp om myndighetene sine kostholdsråd med mindre salt og mettet fett, men utover det mener vi mange vil være tjent med å stenge ute mye av de «gode» rådene som omgir oss fra alle kanter.

 Å jobbe i Mills er krevende, med høye forventninger til kompetanse, vilje og samarbeidsevner. Nettopp derfor satses du skikkelig på som medarbeider, både sosialt og faglig, fra første dag. For at du skal ha det best mulig både på og utenfor jobb tilbyr vi lederutvikling i vårt eget Agra Academy og firmahytter i både Norge og Sør-Spania. Vi har en rekke treningstilbud, gode forsikring- og pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser.

 Mills er en ansvarlig samfunnsaktør. Vi er lidenskapelig opptatt av å oppfylle oppgaven vår ved å stadig utvikle nye og spennende produkter. Vi prøver å gjøre den norske hverdagsmaten sunnere og bedre, og tar godt vare på alle ledd i verdikjeden vår. Vårt mål er å sørge for at vår virksomhet og produktene vi lager er mest mulig bærekraftige og sosialt ansvarlige.

Mills er et stort selskap med mange ulike stillinger. Vi har folk som jobber med innovasjon og nye ideer til produkter, vi har produktutviklere som gjør ideene til ferdige produkter, vi har innkjøpere, som sørger for at vi har råvarene som trengs, og mye mye mer. Vi har kort og godt en komplett verdikjede og kan derfor tilby givende utfordringer i alt fra innovasjon, produktutvikling, kommunikasjon og merkevarebygging til matvareproduksjon, logistikk, salg og markedsføring.

I Mills er vi stolte av verdiene verdiene våre: engasjement, målfokus, nysgjerrighet og lagspill. De samler oss som lag, bygger kulturen vi lever i og gir oss retning og form på jobben vi gjør i fellesskap.

Derfor håper vi at du er…

  • En lagspiller som jobber godt sammen med andre og gjør kollegaene dine gode.
  • Målfokusert: du trives med å sette konkrete mål og deretter nå dem med full kvalitet i utførelsen.
  • Nysgjerrig, både på andre mennesker og dine kolleger, men også på prosesser og hvordan vi kan videreutvikle oss og bli bedre i det vi gjør.
  • Engasjert i å lage sunn og god mat, uansett hvor du er i verdikjeden.